Aanmelding / inschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Patiënten die zich willen inschrijven bij onze praktijk kunnen hiervoor in overleg treden met de assistente.

Helaas kunnen wij – i.v.m. kwaliteitseisen bij spoedgevallen – geen mensen accepteren die niet redelijkerwijs binnen korte tijd vanuit onze praktijk bereikt kunnen worden.

Voor inschrijving dient u mee te nemen een geldig identiteitsdocument en een (kopie) zorgverzekeringspolis of zorgpasje.

Verder wordt u verzocht om contact te leggen met uw oude huisarts zodat hij of zij u kan uitschrijven en uw medische gegevens aan ons kan doorsturen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Praktijkgebied


Om zorg dichtbij huis te kunnen leveren willen wij de huisarts zijn van patienten in de directe omgeving van de praktijk. Dit wijkgebied omvat de postcode 5612, dit betreft wijken Hemelrijken, Gildebuurt, Woenselse watermolen, Limbeek en Woenselse markt en omvat de ruit tussen spoorlijnen, ringweg (Kronehoefstraat/Pastoriestraat) en Universiteitsterrein. 

 

Tijdelijke aanmeldstop door drukte

Soms is het erg druk met nieuwe inschrijvingen. Omdat wij goede zorg willen blijven leveren kan het zijn dat wij soms enkele weken/maanden geen nieuwe patienten aannemen. We hebben namelijk tijd nodig om het dossier van de vorige huisarts administratief te verwerken, door te lezen en nieuwe patienten een kennismakingsgesprek aan te bieden. De inleestijd die wij als huisarts kwijt zijn aan een ingewikkeld dossier kan soms wel 2-3 uur zijn. Zonder een goed ingevoerd dossier kunnen er onbedoeld fouten optreden (bijvoorbeeld doordat medicatiebewaking niet werkt) en dat willen we voorkomen.

De assistente kan u vertellen wanneer u weer kunt proberen of de praktijk weer geopend is voor nieuwe inschrijvingen. We werken niet met een wachtlijst.

Twee uitzonderingen: gezinsleden op hetzelfde adres van reeds ingeschreven patienten en - gezien gemaakte afspraken met de instellingen - studenten van de TU/e en Design Academy kunnen altijd terecht.

---------------------------------------

 

Wilt u meer informatie over wat de toestemming voor het electronisch uitwisselen van patientengegevens precies inhoudt? Kijk dan op de website van vzvz.nl.  Uw kunt ook al online via DigiD toestemming geven via www.volgjezorg.nl.

 

U kunt dit uitprinten en opsturen of afgeven op de praktijk of mailen naar huisartsenvredesplein@ezorg.nl.

 

Komt u met meerdere personen? Dan graag per persoon een apart formulier.

 

Heeft u ook al direct een afspraak? Komt u dan 10 minuten eerder dan kunnen we alles meteen in ons systeem in orde maken.